P9 Schakelaars

  01-07-2017

De P9 is onze meest populaire elektromechanische schakelaar omdat deze kan worden gebruikt in een reeks panelen in commerciële en industriële toepassingen. U kunt componenten verwachten die dag in dag uit werken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen met gratis vergrendeling en tijdelijke opties. De functies zijn onder meer:


De P9 is onze meest populaire elektromechanische schakelaar omdat deze kan worden gebruikt in een reeks panelen in commerciële en industriële toepassingen. U kunt componenten verwachten die dag in dag uit werken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen met gratis vergrendeling en tijdelijke opties. De functies zijn onder meer:


      Ingewikkelde en verhoogde dome-knopstijlen met een matte of glanzende afwerking

      Kleine ringoptie

      Dubbele breek- of kortsluitstang om schokken te voorkomen

      Tijdelijke actie en vergrendelingsopties .

      Behuizing en knop volledig vervaardigd uit kunststof

      Montage via een schroefdraadhuis of een snap-in paneel

      Vermogen extreme trillingen en schokken te weerstaan

      Afdichting tot IP68S

 

Voordelen voor leveranciers

 

Wij ontwerpen en produceren bedieningsschakelaars gedurende 56 jaar. Onze RF Design Engineering-mogelijkheden, ter plaatse A2LA geaccrediteerd testlaboratorium en computerproductielijntesten zorgen voor de hoogste productienormen. We hebben ook bedrijfscertificeringen, waaronder Global Recognised Aerospace Quality System Accreditation (AS9100-2009) en Noord-Amerikaanse FAA Repair Station Accreditation (Far Part 145), en productklachtcertificeringen waaronder ATEX / IECEx en FAA / PMA. Onze verticaal geïntegreerde productie blijft klanten over de hele wereld leveren en tevredenstellen.

 

P9 Dome-serie

 

De P9 Dome Series-schakelaar heeft een vergelijkbare vorm en stijl als onze P7-D-serie drukknop, maar onderscheidt zich door de kunststof behuizingconstructie en de mogelijkheid om een ​​short-bar-contact aan te brengen naast de standaard dubbele onderbreking. Het is ook mogelijk om de functie en vorm van de P9 aan te passen door te kiezen voor een knop met een verhoogde knop of een spoelknop en standaard of kleine randversies. Dankzij deze flexibiliteit kan de P9 in verschillende toepassingen worden geïnstalleerd voor gebruik in een reeks werkomgevingen.

 

Robuust en duurzaam

 

In combinatie met de uitstekende elektrische en mechanische prestaties en ondiepe paneeldiepte, kan de P9 dome-reeks onder de zwaarste omstandigheden werken. De robuuste constructie wordt ondersteund door een vochtbestendige en stofdichte afgesloten constructie, die een elektrische levensduur van 25.000 bewerkingen heeft voor inductieve belastingen die worden aangetroffen in de meeste elektronische apparaten en weerstandbelasting die veel voorkomt in elektrische producten en andere toepassingen die warmte en beweging produceren. U kunt ook een waterdichte verzegeling toevoegen via de intuïtieve onderdelenbouwer op onze website.

 

Gemeenschappelijk gebruik

 

De P9 dome-reeks is ontworpen voor gebruik in omstandigheden waar een precisie-krachtige, robuuste en slanke drukknopschakelaar vereist is. Toepassingen zijn onder meer panelen, computers, bedieningshendels en zwaar gereedschap. De onverwachte actievariant van de P9 biedt ook positieve voelbare feedback, zodat de operator weet wanneer de schakelaar wordt ingedrukt. Al onze P9-modellen leveren een lage contactweerstand dankzij hun unieke ontwerp en hoge contactdrukopbouw. Het is ook mogelijk om te kiezen voor PC Pin, 0,100 "Quick Connect en Soldeer Termination-opties.

 

Deelbouwer

 

We begrijpen dat u een P9-switch nodig heeft die voldoet aan uw specifieke vereisten. Daarom hebben we de P9 Catalogus PDF, Standaard Schakelaargids en Keuzeschakelaar voor drukknopschakelaars om u te informeren en te informeren over onze toonaangevende drukknopschakelaars. We hebben ook een onderdelenbouwer ontwikkeld, zodat u een op maat gemaakte P9-schakelaar kunt bouwen die op maat is gemaakt voor uw toepassingen. U kunt kiezen uit verschillende terminalstijlen, circuitvormen, schakelacties, kleuren van behuizing en rand en knopkleuren.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Pushbutton-Switches/OTTO%20P9C%20Lower%20Cost,%20Low%20Level%20Only%20Pushbutton%20Switch%20Range